viernes, 6 de octubre de 2017

Teatre social 29/09

En la classe d'animació sociocultural del divendres 29 de setembre, el que férem va ser el taller de teatre. Al començament de la sessió, realitzarem diferents activitats per a perdre la vergonya, per a açò vàrem fer un cercle i fèiem com si li donarem a la persona que teníem al costat unes pilotes de diferents grandàries, després ens donàvem bolis i depenent del color d’aquests teníem que dir-nos una frase o una altra.

Per altra banda, ficarem música i teníem que fixar-nos en el ritme que portaven els altres companys per a caminar igual i, si algú es parava hauríem de fer el mateix, al principi el grup no estava cohesionat i, quan una persona feia això, costava massa que els altres es donaren compte però a poc a poc el grup estigué més unit i l'activitat va eixir molt millor.

Posteriorment, Carles digué que ens ficarem per parelles i a continuació per grups i ens contarem una situació que haguéssim viscut en algun moment en la que s'haguera exercit un abús d'autoritat i que elegirem la que més ens sorprenia, després la vàrem representar de manera estàtica per a que els companys l'endevinassen. Finalment, debatérem sobre les possibles solucions que se'ls podia donar.


Ací baix deixem un vídeo molt entretingut de teatre social que mostra què és  i com es desenvolupa. Esperem que vos agrade!


https://www.youtube.com/watch?v=PBGybxtsFGE


                                                                                                                       -Miranda Casero 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

L'importància del grup

El dijous 23 de novembre a la classe d’animació férem teoria, estiguérem donant què és un grup, les seues característiques i els factors de...