viernes, 6 de octubre de 2017

Models i elements de l'animació sociocultural

El passat dia 21 el professor ens va repartir els diferents textos pertanyents al tema 1 de l'assignatura penjats a l'aula virtual, per a que els llegirem de forma individual i per comentar-los els uns/unes als/les altres al proper dia.

Durant la classe del dijous 28, realitzarem aquest "treball" d'aula. Els textos es basaven en diversos casos on estava present l'animació sociocultural. Es tractava de veure les diferències entre els diferents models existents i quins són els elements que caracteritzen cadascun d'ells. 
A continuació, i una vegada resumits tots els documents, passarem a veure els camps que conformen l'animació; l'àmbit cultural, el social i el d'oci i temps lliure aixi com la importància de treballar tots tres a la vegada.

Per finalitzar la classe i tal i com venia programat, realitzarem l'elecció de delegats, en aquest cas i sense cap persona presentada com voluntaria amb anterioritat, Lorena i Marta acceptaren les funcions de delegada i subdelegada, respectivament.

                                                                                                                                         Raquel Puig

No hay comentarios:

Publicar un comentario

L'importància del grup

El dijous 23 de novembre a la classe d’animació férem teoria, estiguérem donant què és un grup, les seues característiques i els factors de...