viernes, 6 de octubre de 2017

PRESENTACIÓ 14/09/17

Avui ha tingut lloc la classe de presentació de l'assignatura Programes d'Animació Sociocultural de la mà del professor Carles Monclús.

Per a iniciar la sessió ens ha fet canviar la distribució de l'aula per formar un gran cercle amb les cadires, apartant les taules, de manera que ens poguèrem veure totes i tots i així donar més dinamisme a la classe.

A continuació, ha deixat al terra de manera desorganitzada unes fotogràfies antigues i cadascú de nosaltres haviem d'agafar aquella que més ens agradara, ens provocarà algún sentiment o ens duguera a la ment records viscuts. En el meu cas, la fotografia elegida mostrava una platja el que m'ha trasmès una sensació de nostalgia.

Posteriorment, ens ha demanat que ens posarem al costat d'una persona amb la que no tinguerem cap tipus de relació i/o que no coneguéssim dels cursos anteriors i ací, és on ha començat la dinàmica. Conformades les parelles es tractava de presentar al company/a amb l'informació personal que ell/a ens oferia i  el perquè de l'elecció de la seua fotografía.

Per últim, hem escrit en una serie de paperets/post-its facilitats pel professor, aquelles preguntes que teniem sobre els contiguts de l'assignatura en general i el que engloba l'animació sociocultural en particular, gran desconeguda en part per a molts/es de nosaltres fins el moment. Tots aquests dubtes han estat resolts; entre d'altres coses ens ha estat explicat el mode d'avaluació de la matèria, que era la preocupació més compartida pels/les alumnes.
                                                                                                                                                -Irene Isach

No hay comentarios:

Publicar un comentario

L'importància del grup

El dijous 23 de novembre a la classe d’animació férem teoria, estiguérem donant què és un grup, les seues característiques i els factors de...