viernes, 6 de octubre de 2017

Teatre social 15/09/2017


Tal com ens ho va plantejar el professor del primer dia, els divendres dedicaríem les sessions a realitzar activitats pràctiques. Aquest passat dia 15, fou una espècie d'iniciació per a la majoria de tots nosaltres cap al que s'anomena teatre social. Una pràctica que esta prenent cada vegada més rellevancia en el camp de l'animació sociocultural.

La classe es va dividir en diferents activitats o exercicis que ens van ajudar a conèixer'ns una mica els uns als altres tant física com interiorment. Totes i cadascuna de les activitats es basavan en el moviment, prenia rellevància el llenguatge no verbal, els sons i sobretot els gestos. Al meu parer van resultar molt satisfactòries i divertides, ens van ajudar a apropar-nos a la resta dels companys i companyes, desconeguts fins al moment donat el poc temps que duguem a la nova classe.

L'última activitat es basava en donar forma a un concepte, o més aviat un estat d'ànim, de manera grupal, la participació era totalment lliure i he de dir que va resultar tot un èxit sens dubte per l'atractiu de l'activitat. Va ser amb aquella que més còmoda em vaig sentir amb diferència. De fet, vaig aconseguir deixar la vergonya i la inseguretat a un costat intervenint en més d'una ocasió.

Finalment, per concloure la classe tots i cadascun/a de nosaltres vam compartir les nostres sensacions tant amb el professor com amb la resta. Haviem arribat a la mateixa conclusió, aquella pràctica ens havia agradat a tots més del que pensarem que podia fer-ho quan ho vam escoltar el primer dia. Volem repetir.


                                                                                                                                              -Raquel Puig

No hay comentarios:

Publicar un comentario

L'importància del grup

El dijous 23 de novembre a la classe d’animació férem teoria, estiguérem donant què és un grup, les seues característiques i els factors de...