lunes, 30 de octubre de 2017

Teatre social 13/10

El passat divendres va tindre lloc l'última classe de teatre social. No obstant el baix nombre de persones a classe vam poder seguir amb la dinàmica normal dels anteriors dies i vam realitzar diversos exercicis relacionats amb crear un clima o ambient agradable i a fer grup com per exemple el simular que totes formavem un  banc de peixos i haviem de moure'ns al so. 

Una vegada finalitzades les esmentades activitats, el professor ha donat pas per representar l'escena de conflicte elegida per un dels grups formats durant la passada classe i que no van tenir temps a dur-la a terme. Es tractava d'una escena xenòfoba en la que un home increpava a una persona migrant pel simple fet d'haver-se recolzat en el seu costos vehicle. A partir de l'escena representada altres companyes havien de interacturar com a consciència de l'home, una com a àngel i l'altra fent de dimoni.

Per últim, Carles ha vuigut que recrearem una escena que la majoria de nosaltres segur haviem viscut o coneixiem alguna amiga a la que li havia passat. Es tratava d'una escena d'assejament  sexual a la parada del metro. A pesar de lo complicat que ens resultava donat a que la interpretació va ser duta a terme per 3 companyes, totes reconeguerem la situació d'angoixa que ens produia. Es va crear un debat al voltant de les possibles solucions que li podiem veure. Si d'alguna cosa estem segures es de que el problema recau en l'educació, es fa necessària una ensenyança igual per a nens i nenes, educar en valors i el respecte per les llibertats de cada persona.


Finalment hem comentat sentades totes en rogle  junt al professor quines han sigut les sensacions i  els sentiments que ens ha comportat aquest tipus de pràctica. Les properes classes dels divendres les dedicarem a video participatiu.
                                                                                                                                            Raquel Puig
      

No hay comentarios:

Publicar un comentario

L'importància del grup

El dijous 23 de novembre a la classe d’animació férem teoria, estiguérem donant què és un grup, les seues característiques i els factors de...