lunes, 30 de octubre de 2017

Parts d'un projecte. Fem video participatiu


El divendres 27 a la classe d’ animació Carles ens explicà com haurem de fer el projecte de l’assignatura i ens digué els 4 punts fonamentals que ha de tindre, aquests són l’anàlisi del context, la planificació, implementació i avaluació. També ens va dir que hem de tenir clar a on es va a fer el projecte i per a quin col·lectiu va dirigit per poder desenvolupar-ho de manera correcta.  

Després d’açò, ens repartirem un post-it a cadascú de la classe per a escriure en aquest un problema que considerem que ens afecta a nosaltres i el ficarem a la pissarra. Seguidament, eixiren dos voluntàries a agrupar els papers tenint en compte la relació que hi havia entre les diferents problemàtiques i ens les varen fer conèixer.

A més a més, tenint en compte totes les situacions votàrem 2 per a poder representar al vídeo participatiu el qual representarà dites problemàtiques; els temes sigueren el racisme i l’ individualisme. 

Finalment, ens ficarem per grups per a plantejar-nos com dur a terme el vídeo, per a això vàrem elegir a una persona que es fera càrrec de la càmera i una altra del temps i, seguint les pautes que ens havia donat el professor, escriguérem en un full quines escenes anàvem a fer per a representar al nostre treball els temes triats.  

-Miranda Casero

No hay comentarios:

Publicar un comentario

L'importància del grup

El dijous 23 de novembre a la classe d’animació férem teoria, estiguérem donant què és un grup, les seues característiques i els factors de...