domingo, 26 de noviembre de 2017

Video participatiu 10/11

El divendres 10 de Novembre continuàrem fent el vídeo participatiu, la realització d’aquest estava dividida en diferents parts, en classes anteriors férem les 2 primeres parts i en aquesta  teníem que fer la tercera que tenia una durada de 60 minuts.

Primerament, s’havia d’omplir una tabla en la que teníem que ficar les escenes que anàvem a fer al vídeo i, dins de cadascuna, s’havia d’especificar quines persones anaven a fer-les, quins diàlegs es mantindrien, els materials dels que faríem ús, el lloc on es gravarien i si ficaríem algun títol per a diferenciar-les.

Seguidament, el meu grup anàrem a gravar el nostre vídeo, els espais dels que férem ús varen ser el carrer, la porta de l’aulari, el aula i els passadissos. Com no disposàvem dels materials que necessitàvem ens apanyarem amb allò que teníem.

L’ única condició que existeix per a fer el vídeo participatiu es que una vegada comencem a gravar una escena eixa es la que s’ha de ficar, no es pot gravar més d’una volta i elegir aquella que isca millor.  Aquesta me sembla una bona restricció, en primer lloc perquè crec que el resultat dels vídeos pot ser molt més divertit, ja que cada volta que  algú es riga eixirà al vídeo i podrem vore com han portat endavant la gravació.

L’altre motiu pel que pense que es molt bona idea es perquè trenquem amb la idea de perfecció que es té al voltant dels treballs, nosaltres no som actors i mostrant que ens dona per riure quan fem alguna activitat aixina ens permet en primer lloc, ensenyar que encara que no ens resulta fàcil fer-ho ens ho passem molt bé i en segon lloc, ens pot fer reflexionar sobre el treball que fan els actors i actrius, la dificultat que té i, fins i tot, pot fer que comencem a valorar-ho més.


Per si voleu conèixer més en profunditat què és un vídeo participatiu ací baix vos deixem diversos enllaços per a anar a prezi on s’explica quina és la metodologia a seguir i quins processos n’hi ha que fer.

https://prezi.com/xrwbzoxdpcns/video-participativo/
https://prezi.com/u8zzudwwb3no/metodologia-del-video-participativo/ 

                                                                                                                                     -Miranda Casero

No hay comentarios:

Publicar un comentario

L'importància del grup

El dijous 23 de novembre a la classe d’animació férem teoria, estiguérem donant què és un grup, les seues característiques i els factors de...